Heleen Crielaard weg bij Rabobank

Rabobank neemt per eind oktober afscheid van Heleen Crielaard. Crielaard (52) was dertien jaar lang actief bij de Rabobank, op het snijvlak van marketing en communicatie. Ze was onder meer verantwoordelijk voor het sponsorbeleid van de bank en later voor alle externe communicatie. Momenteel is ze marketingdirecteur voor de particuliere activiteiten. Crielaard zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. 

Wat ze exact gaat doen is nog niet bekend, maar wel geeft ze aan toe te zijn aan iets nieuws. “Rabobank is een prachtig bedrijf waar ik met veel plezier heb gewerkt en veel kansen heb gekregen om telkens weer iets nieuws te doen en door te groeien. Maar na 13 jaar is het tijd voor iets nieuws, waar ik weer met volle passie en energie in kan duiken”, aldus Crielaard.

Bij Rabobank betreurt men logischerwijs het vertrek van Crielaard. De bank geeft aan afscheid te moeten nemen van een ‘markante persoonlijkheid, vakvrouw én bovenal een gewaardeerd teamlid’. “Door haar energie en vakmatige passie heeft Heleen veel voor de bank gerealiseerd, zowel op inhoudelijk vlak, als bij de ontwikkeling en begeleiding van de volgende generatie marketing en communicatie professionals.”